"Kariyer boyu etki" ve "Yıllık etki" kategorisinde fakültemizden bilim insanları

by Tülay Türk | Oca 12, 2023

Elsevier ve Stanford Üniversitesi'nin dünyanın en etkili bilim adamlarının yıllık listesi açıklandı. Listede "Yıllık etki" kategorisinde Maden Fakültesi'nden 8, "Kariyer boyu etki" kategorisinde 7 değerli profesör yer aldı.

"Kariyer boyu etki" kategorisinde 59 akademisyen ve "yıllık etki" kategorisinde 51 akademisyen bulunan İTÜ, bu listede Türkiye'deki tüm üniversiteler arasında birinci sırada yer aldı.

İTÜ Maden Fakültesi Cevher Hazırlama, Jeoloji ve Maden Mühendisliği dallarında görev yapan bilim adamlarımız Prof. Dr. Feridun Boylu, Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, Prof. Dr. Aral Okay, Prof. Dr. Aykut Barka, Prof. Dr. Celal Şengör, Prof. Yücel Yılmaz ve Prof. Elsevier ve Stanford Üniversitesi tarafından her yıl yayınlanan etkili bilim insanları listesinde yer almaktadır.

Kendilerine başarılarının devamını dileriz.

İTÜ TANITIM VE TERCİH GÜNLERİ (1)İTÜ TANITIM VE TERCİH GÜNLERİ